Η εταιρία Foodmaker 2018-02-17T15:41:34+00:00

FoodMaker:  Το ΣΥΝ στη ΣΥΝΤΑΓΗ σας

Από το 1995, η Foodmaker έχει σαν κύριο αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία μιγμάτων, προσθέτων και συστατικών τροφίμων, με στόχο τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία τροφίμων.

Έχοντας βαθιά γνώση, εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων και σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, είμαστε σε θέση να σας  βοηθήσουμε στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, να παράσχουμε τεχνική υποστήριξη και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας  με λειτουργικά συστατικά.

H εταιρία

Η Foodmaker  ιδρύθηκε το 1995 από τον Γιώργο Γενάρη, χημικό της βιομηχανίας τροφίμων και τον Γιώργο Λεοντίου, Τεχνολόγο Τροφίμων. Η μακροχρόνια εμπλοκή  τους στη βιομηχανία τροφίμων τους εφοδίασε με  εμπειρία και άριστη γνώση των διαδικασιών παραγωγής. Παράλληλα με την εξειδίκευση  στην παραγωγή πρόσθετων τροφίμων και βοηθητικών υλών  τους παρείχε τις απαραίτητες γνώσεις για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό νέων και καινοτόμων προϊόντων .

Η εταιρεία παράγει και εμπορεύεται συστατικά τροφίμων, μίγματα, μπαχαρικά, καρυκεύματα και σταθεροποιητές. Οι μαρινάδες και τα προϊόντα παναρίσματος περιλαμβάνονται επίσης στον κατάλογο μας.

Όλα τα παραπάνω  προϊόντα είναι βασικά συστατικά για την παραγωγή τροφίμων, ιδιαίτερα λουκάνικων και προϊόντων επεξεργασίας κρέατος, για βιομηχανική χρήση, εστιατόρια, κρεοπωλεία, βιομηχανίες τροφίμων κ.λπ. Παράλληλα με τα προϊόντα που παράγει , εμπορεύεται προϊόντα υψηλής ποιότητας από τις καλύτερες και μεγαλύτερες ξένες επιχειρήσεις, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των πελατών της.

Η νέα γενιά ιδρυτών, με σπουδές χημείας και τεχνολογίας τροφίμων και την εμπειρία που αποκτάται από την απασχόληση τους στον τομέα της παραγωγής προετοιμάζεται ήδη να αναλάβει την επιχείρηση και να συνεχίσει επάξια το έργο των προκατόχων της.

Εγκαταστάσεις

Η παραγωγική δραστηριότητα, ο χώρος αποθήκευσης  και τα γραφεία της Foodmaker στεγάζονται από το 2011 σε μια νέα, ιδιόκτητη εγκατάσταση 1.600 τ.μ. σε οικόπεδο 4.050 τ.μ., στο Βιομηχανικό Πάρκο Μαρκοπούλου Αττικής. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν υπερσύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό για ανάμειξη   συσκευασία  , και αποθήκευση υπό τις κατάλληλες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας.

Πιστοποιημένη με  HACCP  εξασφαλίζουμε την παραγωγή ασφαλών και υγιεινών προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Ο έλεγχος ποιότητας των πρώτων υλών εφαρμόζεται συνεχώς για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ποιότητα του τελικού προϊόντος σύμφωνα με τα πρότυπα προδιαγραφών.

Τέλος, δίδεται ιδιαίτερη  έμφαση στην εφαρμογή συστήματος ιχνηλασιμότητας.

Η Foodmaker  με ανθρώπινο δυναμικό 15 ατόμων , με εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση   έχει την δυνατότητα  να ικανοποιεί τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, από το αρχικό βήμα του σχεδιασμού του.