Η Εταιρία

Η εταιρία FOOD MAKER ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1995 από τον Γιώργο Γενάρη, Χημικό Τροφίμων και τον Γιώργο Λεοντίου, Τεχνολόγο Τροφίμων. Η μακρόχρονη ενασχόλησή τους στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων τους είχε εφοδιάσει, ήδη στο ξεκίνημα της λειτουργίας της Εταιρίας, με εμπειρία και άριστη γνώση των διαδικασιών στον τομέα της παραγωγής. Η παράλληλη εξειδίκευσή τους στην παραγωγική σύνθεση πρόσθετων και βοηθητικών υλών για τα τρόφιμα, τους εξασφάλισε την απαραίτητη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό νέων κατηγοριών τροφίμων.

Η εταιρία είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία βοηθητικών υλών, μιγμάτων, μπαχαρικών και σταθεροποιητών. Στον κατάλογο των προϊόντων περιλαμβάνονται επίσης μαρινάδες και προϊόντα παναρίσματος. Τα εν λόγω προϊόντα αποτελούν βασική ύλη για την παραγωγή τροφίμων, ιδιαίτερα αλλαντικών και προϊόντων επεξεργασίας κρέατος, από τη βιομηχανία, τα εστιατόρια, τα κρεοπωλεία κλπ.

Πέραν των προϊόντων που η ίδια παράγει, η FOOD MAKER εμπορεύεται κορυφαίας ποιότητας προϊόντα από τους καλύτερους και μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των πελατών της.

Ο συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της FOOD MAKER. Η παροχή υπηρεσιών στον τομέα σχεδιασμού νέων κατηγοριών τροφίμων, οι οποίες δημιουργούνται συμβουλευτικά σε συνεργασία με κάθε πελάτη, προκειμένου να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης, αποτελεί επίσης ένα μεγάλο “ατού” της FOOD MAKER και τη βάση της συνεργασίας της με πολλούς νέους αλλά και μακροχρόνια συνεργαζόμενους πελάτες της.

Η FOOD MAKER έχει επίσης σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο, τα Βαλκάνια και τις Σκανδιναβικές Χώρες, η οποία επεκτείνεται διαρκώς.

Η νέα γενιά των ιδρυτών, με σπουδές στη χημεία και την τεχνολογία τροφίμων και εμπειρία από την απασχόλησή τους στον τομέα της παραγωγής, προετοιμάζεται ήδη να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης και να συνεχίσει επάξια το έργο των προκατόχων της.